Nieuws


Hair In 30 jaar

Hair In bestaat 30 jaar en dat vieren we!

Op 16 juli is het 30 jaar geleden dat Hair In de deuren (toen nog in Santpoort) opende. Dat feestje laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Jubileumloterij
Van 1 juli tot en met 31 augustus doet iedere klant mee met onze jubileumloterij. De hoofdprijs: een jaar* lang gratis knippen! En verder zijn er steiltangen, verzorgingsproducten, goodiebags en nog veel meer mooie prijzen te winnen. De trekking is begin september, winnaars krijgen bericht.

Dubbele Piggy-punten
Vanaf 16 juli delen we een maand lang dubbele Piggy-punten uit aan elke klant. En hoe meer Piggy-punten op de kaart, hoe hoger de korting op producten en behandelingen!

Dus: kom snel naar Hair In en vier ons feestje met ons mee.

 

 * maximaal 9 keer

Hair In LAnza kl

Nieuw bij Hair In: L’ANZA
het enige merk dat echt herstelt

Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L’ANZA het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. L’ANZA gebruikt in haar producten de nieuwste technologieën voor het sterkste en gezondste haar.

De productlijn omvat het Keratin Healing System, de drievoudige UV kleurbescherming, het Nano Science Delivery System, de sulfaatvrije shampoos en het Flower Shield Complex. Met deze producten herstelt, verzegeld en beschermt L’ANZA elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden!

Ter introductie van deze prachtige producten heeft Hair In tot 31 augustus een mooie aanbieding.